Villa Ingrid

Varmt välkommen till Villa Ingrid, ett 3-stjärnigt hotell med varm pensionatskänsla i centrala Borgholm.

Bor du hos oss har du nära till allt men tillräckligt mycket gångavstånd för att du ska känna att du bor i ett lugnt område. Restauranger, caféer, butiker, bad och diverse aktiviteter ligger runt hörnet. Bilen ställer du smidigt på gatan precis utanför.

Villa Ingrid var ursprungligen en läkarvilla, och har fortfarande känslan kvar från 30-talet då huset byggdes. I slutet av 60-talet konverterades villan till ett pensionat och när sedan Ingrid Wennberg tog över fastigheten och verksamheten 1998 fick byggnaden hennes namn; Villa Ingrid, och blev hotell. Sedan dess har Villa Ingrid utvidgats i omgångar och har idag 18 rum in alles med 1-4 bäddar och en lägenhet med 5 bäddar. 13 av rummen har egen dusch och toalett. Samtliga rum har TV.

På entréplanet finns frukostmatsalen med sin glasveranda som vetter mot den vackra trädgården. Tillgång till generösa gemensamhetsutrymmen och hiss finns också. Här finns självklart Wi-Fi.

För att från gatan komma till ditt rum passerar du genom vår fina trädgård med gamla fruktträd och doftande blommor. En lugn oas, vackert inbäddad yta för både avkoppling och lek. Låna gärna grillen eller något spel.